Kleinschalige kinderopvang De Doerak

Kinderopvang vindt plaats in een ruimte die is gerealiseerd in de voormalige inpandige schuur van de woning. Deze ruimte is in 2005 speciaal verbouwd en ingericht voor kinderopvang. De ruimte is kindvriendelijk, veilig en hygiënisch maar bovenal erg gezellig en huiselijk.

Gastouderopvang De Doerak is kleinschalig waar ik ( Anja) vaste leidster ben. Voor kinderen en ouders is dit heel duidelijk en kan er een goede relatie ontstaan tussen zowel kinderen als ouders met mij. Door de kleinschaligheid en het vaste aanspreekpunt zijn en blijven ouders erg betrokken bij de opvang. Kinderen zullen zich door de kleinschaligheid snel thuis voelen. Het is vooral belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben en veel plezier hebben tijdens de opvangdagen.

Er zijn maximaal 5 gastkinderen tegelijkertijd aanwezig in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Kinderen kunnen op deze manier alle aandacht en verzorging krijgen die ze verdienen en nodig hebben.

Wat kan ik u en uw kind(eren) bieden:

Erkende opvang
Vergoeding mogelijk van overheid
Opvang in speciaal hiervoor ingerichte huiselijke ruimte
Voldoende aandacht voor uw kind
Kleine groepje
Leuke activiteiten
Voldoende buiten speel ruimte
Noodopvang en flexibele opvang

Het nadeel van gastouderopvang

Wanneer ik om wat voor reden dan ook absent ben ( ziek of anders) is er een achterwacht beschikbaar. Maar op het moment dat zij ook niet in staat is op de opvang over te nemen, moet u zelf een noodoplossing achter de hand hebben.